'Antonucci kan transfer maken naar HJK Helsinki'

'Antonucci kan transfer maken naar HJK Helsinki'

De kans lijkt groot dat Francesco Antonucci Feyenoord deze zomer gaat verlaten. Na eerdere verhuurperiodes staat de middenvelder momenteel in de belangstelling van HJK Helsinki voor een definitieve transfer, zo meldt Ilta-Sanomat.

Volgens de Finse avondkrant staat de club uit Helsinki op het punt om zich te versterken met Antonucci. De Belg kwam in augustus 2020 voor ongeveer twee miljoen euro over naar Feyenoord, maar kwam bijna de gehele periode op huurbasis uit voor FC Volendam. Als de middenvelder de overstap maakt naar Finland wacht op 12 juli al de eerste wedstrijd in het kwalificatieprogramma voor de Champions League. De wedstrijd tegen Larne uit Noord-Ierland staat dan op het programma.

In totaal speelde Antonucci één wedstrijd voor Feyenoord en speelde hij ook vijf keer voor Feyenoord Onder 21. Met nog een contract tot medio 2024 is dit waarschijnlijk de laatste kans voor de Rotterdammers om nog te profiteren van zijn marktwaarde van één miljoen euro.

Lees meer over
Francesco Antonucci
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties