'Als Bjørkan nog naar Feyenoord komt, dan pas in winterstop' (update)

'Als Bjørkan nog naar Feyenoord komt, dan pas in winterstop' (update)

Met het aanstaande vertrek van Ridgeciano Haps naar Venezia hoopt Feyenoord snel door te kunnen schakelen. De 22-jarige Fredrik André Bjørkan stond al langer op het schaduwlijstje en de Rotterdammers hopen hem nu ook daadwerkelijk vast te kunnen leggen. Dat blijkt echter niet heel makkelijk.

Dat alles vertelde Feyenoord Transfermarkt in de livestream van FC Afkicken. Na het mislopen van Micky van de Ven - die officieel voor VfL Wolfsburg heeft gekozen - zou de club het budget dat is vrijgemaakt met de verkoop van Wouter Burger en spoedig ook Haps volgens hem willen investeren in Bjørkan.

Zijn club, het Noorse Bodø/Glimt, ligt echter dwars. De club ziet geen reden om de linksback te verkopen. De Noorse competitie is al in volle gang en de club is daarnaast ook Europees actief in de Conference League. Bjørkan beschikt overigens over een contract die eind dit kalenderjaar afloopt.

Update | Fredrik Bjørkan zal vandaag niet meer naar Feyenoord vertrekken. Als de linksback al naar De Kuip komt, dan is dat pas in de winterstop. Dat schreef RTV Rijnmond dinsdagavond. Daarmee is Feyenoord deze zomer klaar op de transfermarkt.

Lees meer over
Fredrik Bjørkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties