Feyenoord V1 doet zichzelf tekort en verliest in Eindhoven

Feyenoord V1 doet zichzelf tekort en verliest in Eindhoven

Een week na de verrassende nederlaag in Heerenveen is Feyenoord Vrouwen 1 tegen een nieuwe teleurstelling aangelopen. In het Philips Stadion had Feyenoord zondagmiddag het betere van het spel, maar wist het desondanks niet te winnen van PSV. De wedstrijd in Eindhoven eindigde in 3-1.

Halverwege de eerste helft was het PSV dat als eerste het net wist te vinden. Slordig balverlies op het Feyenoord-middenveld werd direct afgestraft met een raak afstandschot: 1-0. Feyenoord kreeg daarna nog een aantal kansen, maar wist niet te scoren. Ruststand: 1-0.

In de tweede helft had Feyenoord het betere van het spel. De ploeg van Danny Mulder voetbalde een aantal grote kansen bij elkaar, en zette PSV vast op eigen helft. In minuut 73 betaalde dit zich uit, toen Maxime Bennink een voorzet van de zijkant knap binnenschoot: 1-1.

Lang kon Feyenoord niet genieten van deze voorsprong, want een paar minuten later scoorde PSV via andermaal Hulswit alweer de 2-1. In het restant van de wedstrijd was Feyenoord beter, en ging het vol op zoek naar de gelijkmaker. Vlak voor tijd wist PSV echter nog een keer toe te slaan uit een snelle counter, en Kaagman bracht de eindstand op 3-1.

Hoewel het resultaat uitbleef, zal Feyenoord vooral achterblijven met het gevoel dat er zondag in Eindhoven meer in had gezeten. De ploeg van Mulder moet zich nu snel herpakken, want aanstaande vrijdag staat de lastige thuiswedstrijd tegen FC Twente op het programma.

Opstelling Feyenoord Vrouwen
Weimar; Brandau, Ypema, Van der Goorbergh, Bennink, De Graaf, Rijsdijk, Koopman, Verspaget, Boshuizen (C), Van de Lavoir.

Lees meer over
Feyenoord Vrouwen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties