Afellay, Elia en Saidi lopen stage bij Feyenoord

Afellay, Elia en Saidi lopen stage bij Feyenoord

Feyenoord heeft vandaag drie stagelopers te gast. Ibrahim Afellay, Eljero Elia en Karim Saidi maken vlieguren in de jeugdopleiding van de Rotterdammers. De drie oud-voetballers zijn onlangs begonnen met de UEFA C cursus bij de KNVB.

Saidi loopt de komende dagen mee bij Feyenoord Onder 14, Elia mag meekijken bij Feyenoord Onder 15 en Afellay mag meekijken bij de Onder 16 van de Rotterdamse club. De oud-voetballer van onder meer FC Barcelona en Stoke City is tegenwoordig analist bij de NOS en heeft onlangs de eerste stappen gezet om aan de slag te kunnen gaan als trainer.

De 39-jarige Saïdi speelde 57 wedstrijden in het shirt van Feyenoord en beëindigde zijn carrière in 2016. Daarna ging hij aan de slag in zijn thuisland Tunesië en runde er onder meer twee koffiezaken. De oud-verdediger heeft zijn huis in Rotterdam altijd aangehouden.

De 35-jarige Elia werd met Feyenoord kampioen en is sinds afgelopen zomer clubloos. In totaal speelde hij 68 wedstrijden in het shirt van de Rotterdammers en scoorde daarin achttien keer. Elia heeft de ambitie uitgesproken om ooit trainer van een profclub te worden, maar wil eerst beginnen met het trainen van diverse jeugdteams.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties