Advocaat neemt Bakkati mee naar ADO Den Haag

Advocaat neemt Bakkati mee naar ADO Den Haag

Dick Advocaat is sinds vandaag definitief de nieuwe trainer van ADO Den Haag. De 75-jarige oud-Feyenoorder volgt Dirk Kuyt op bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie. De oud-voetballer werd vorige week na teleurstellende resultaten ontslagen door de Haagse club.

Advocaat heeft Said Bakkati meegenomen als assistent-trainer. Bakkati, die onder meer uitkwam voor ADO Den Haag, was ook een tijd werkzaam in De Kuip. Advocaat is dankbaar dat hij zijn club kan helpen. ''Ik ga niet ontkennen dat het heel bijzonder is om bij ADO Den Haag terug te keren. Misschien is het voor sommigen een verrassing dat ik toch weer terugkeer als hoofdtrainer op de Nederlandse velden.

''Deze kans, bij de club waar ik zoveel herinneringen heb liggen, kon ik echt niet aan mij voorbij laten gaan. We kennen allemaal de huidige sportieve situatie van de club en het doel dat we met zijn allen hebben is heel duidelijk. Op dit moment heeft ADO Den Haag betere resultaten nodig. Met volle energie ga ik er daarom tot het einde van het seizoen tegenaan en zo snel mogelijk de weg naar boven weer te vinden.''

Bakkati was vanaf de zomer van 2019 werkzaam bij Feyenoord als assistent-trainer, eerst onder Jaap Stam en later onder Dick Advocaat. Bakkati koos in de zomer van 2020 om Jaap Stam te volgen naar Amerika tot teleurstelling van de spelersgroep. De assistent-trainer was vooral op tactisch gebied een meerwaarde in de staf van Feyenoord.

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties