AD: Geldschieters Feyenoord City twijfelen na intimidaties

AD: Geldschieters Feyenoord City twijfelen na intimidaties

Het rommelt al dagen rondom Feyenoord City en nu laten ook diverse investeerders van het nieuwe stadion van zich horen. Volgens het Algemeen Dagblad overwegen belangrijke financiers van het nieuwe stadion om hun steun in te trekken. Ze zijn namelijk bang voor de veiligheid van hun families en het bedrijf.

De geldschieters eisen dat de overheid de komende dagen keihard gaat ingrijpen om erger te voorkomen. Alleen dan willen ze doorgaan met de steun voor het project Feyenoord City. ''Dit is crimineel gedrag. En zo moet het ook worden aangepakt. Dit moet stoppen, dat hebben we ook tegen Aboutaleb gezegd. Anders gaat onze investering niet door. Als er goed preventief wordt opgetreden, dan is het misschien nog te redden'', vertelt een investeerder anoniem in de krant.

''Het is prima om te discussiëren over het nieuwe stadion. Iedereen mag een mening hebben en die fanatiek uiten, dat hoort bij een democratie. Demonstraties, spandoeken, allemaal goed. Maar als het je privé raakt, als gemaskerde mannen voor je deur staan te schreeuwen, dan denken mensen: heb ik hier nog wel zin in? Dan is het family first, niet Feyenoord first. Hoeveel we ook van de club houden. Afgelopen zaterdag is er echt iets veranderd.''

Lees meer over
Feyenoord City
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties