'Feyenoord strikt partner uit Qatar voor miljoenendeal'

'Feyenoord strikt partner uit Qatar voor miljoenendeal'

Feyenoord heeft na MediaMarkt opnieuw een miljoenendeal gesloten. De Rotterdammers hebben een akkoord bereikt met Q-Terminals uit Qatar. Dit meldt het Algemeen Dagblad donderdagavond. Het havenbedrijf wordt vanaf komend seizoen zichtbaar op de trainingskleding van de Rotterdamse club.

Q-Terminals zal de opvolger worden van Van Donge & De Roo. De Rotterdamse logistieke dienstverlener was per 1 juli 2022 de Official Training Partner en wordt nu vervangen door het bedrijf uit Qatar. Volgens de krant gaat het om een miljoenendeal.

Feyenoord heeft nog geen nieuws officieel bevestigd. Details, zoals het bedrag en de contractduur, zijn nog niet bekendgemaakt. QTerminals is opgericht in het Midden-Oosten. Qatar Ports Management Company en Qatar Navigation bezitten beide de aandelen van het havenbedrijf.

Met een skybox in De Kuip kunnen we al stellen dat de banden tussen Feyenoord en QTerminals momenteel prima zijn. CEO Neville Bissett heeft als doel om een sterkere marktpositie te verwerven in Europa en ziet Rotterdam als een belangrijk strategisch onderdeel daarvan.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties