AD: Feyenoord en Leeds United bereiken akkoord

AD: Feyenoord en Leeds United bereiken akkoord

Feyenoord en Leeds United hebben definitief een akkoord weten te bereiken over een transfersom van Luis Sinisterra, zo melden Voetbal International en het Algemeen Dagblad.

Sinisterra traint al niet meer mee met Feyenoord en vliegt ook niet naar Oostenrijk voor het trainingskamp. De Colombiaan traint op dit moment individueel in Marbella in afwachting van zijn transfer naar Leeds. De 23-jarige aanvaller heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met de Engelsen en ondergaat snel zijn medische keuring.

Dirk Kuyt was tot op de dag van vandaag met achttien miljoen euro de duurste uitgaande transfer van Feyenoord. Sinisterra gaat dan eindelijk dat oude record verbreken. Rick Karsdorp (16 miljoen) staat op plek drie en Tyrell Malacia (15 miljoen) staat op plek vier. De verdediger kan nog stijgen wanneer de transfersom oploopt naar zeventien miljoen euro vanwege diverse bonussen.

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties