AD: Feyenoord doet Joshua Brenet aanbieding

AD: Feyenoord doet Joshua Brenet aanbieding

Feyenoord maakt serieus werk van de komst van Joshua Brenet. De Rotterdammers hebben de 28-jarige rechtsback een contract voorstel gedaan van drie jaar. Brenet heeft een sterk seizoen achter de rug bij FC Twente en is op dit moment transfervrij.

Dit meldt het Algemeen Dagblad. Niet alleen Feyenoord hoopt op de handtekening van Brenet. Ook PSV hengelt serieus naar de vleugelverdediger. Brenet kan ook kiezen voor een langer verblijf bij FC Twente of een buitenlands avontuur aangaan. Clubs uit Italië, Spanje en Turkije hebben zich gemeld.

Feyenoord werd eerder al in verband gebracht met rechtsback Milan van Ewijk. De Rotterdammers lijken serieus rekening te houden met een vertrek van Lutsharel Geertruida of Marcus Holmgren Pedersen. Trainer Arne Slot liet afgelopen weekend al weten dat de twee verdedigers in de belangstelling staan van diverse clubs uit het buitenland.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties