Achtste finale Feyenoord - N.E.C. op woensdag 8 februari

Achtste finale Feyenoord - N.E.C. op woensdag 8 februari

De KNVB heeft de speeldata en aanvangstijden voor de wedstrijden in de achtste finales van de TOTO KNVB Beker bekendgemaakt. Het duel tussen Feyenoord en N.E.C. wordt gespeeld op woensdag 8 februari, aanvang 21:00 uur, zo schrijft de Rotterdamse club op de officiële website.

Feyenoord en N.E.C. werden zaterdagavond tijdens de loting aan elkaar gekoppeld. Voor het team van trainer Arne Slot wacht daarmee opnieuw een thuiswedstrijd, nadat in de tweede ronde PEC Zwolle opzij werd gezet in De Kuip (3-1). De Nijmegenaren waren in de eerste en tweede ronde van het toernooi te sterk voor respectievelijk Fortuna Sittard (3-2) en Almere City (0-4).

Feyenoord speelt het weekend voor de bekerwedstrijd een thuiswedstrijd tegen PSV. Het weekend na de thuiswedstrijd tegen NEC speelt de ploeg van trainer Arne Slot tegen sc Heerenveen. De Rotterdammers spelen op zondag 12 februari om 14:30 uur een uitwedstrijd in Friesland.

Lees meer over
KNVB Beker
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties