Academy Spelers van de Maand gehuldigd op 1908

Academy Spelers van de Maand gehuldigd op 1908

Feyenoord Academy-spelers Amir Rais (O18), Zepiqueno Redmond (O18), Tim Haksteeg (O17), Stenn de Mol (O15) en Milan Verhoeven (O13) zijn dinsdagmiddag gehuldigd voor hun eerdere uitverkiezing tot Academy Speler van de Maand.

Op trainingscomplex 1908 kregen de vijf Academy-spelers een rondleiding op het multifunctionele en moderne onderkomen van Feyenoord 1, stond er een ontmoeting met hoofdtrainer Arné Slot en zijn staf op het programma en konden zij vervolgens aanschuiven bij de lunch. Onder het genot van een gezonde sportmaaltijd konden zij in gesprek met hun favoriete spelers van de eerste selectie. Als afsluiting werd een groepsfoto gemaakt ter herinnering aan een mooie middag.

Academy Speler van de Maand
De prijs voor de Academy Speler van de Maand wordt na afloop van iedere maand uitgereikt aan een speler van de Feyenoord Academy die laat zien in zichzelf te willen investeren, progressie toont op zowel voetbal-, fysiek- en topsportgebied en een positieve bijdrage levert aan de groeicultuur van zijn team.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties