Aboutaleb gaat in op uitnodiging De Wolf: "Ga ik dus zeker doen"

Aboutaleb gaat in op uitnodiging De Wolf: "Ga ik dus zeker doen"

John de Wolf heeft burgemeester Abouteleb uitgenodigd om binnenkort een kop koffie te drinken. De assistent-trainer ziet ook dat de aanhang van Feyenoord in de Champions League meer dan ooit in de schijnwerpers zal staan.

De assistent-trainer van Feyenoord heeft veel indruk gemaakt op de burgemeester met zijn toespraak tijdens de staking in de halve finale van de beker. "Dat was zo’n mooie uitspraak van John de Wolf", vertelt Aboutaleb tegenover De Telegraaf. "Het laatste stukje zal ik niet herhalen. Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. Waar het om gaat is dat hij de aanhang raakte. En juist John heeft nu voorgesteld om eens een kop koffie te drinken. Dat ga ik dus zeker doen."

De Wolf heeft veel zin om met Feyenoord de Champions League in te gaan, maar wil dit graag doen zonder netten. Hij wil nu gebruik maken van de positieve sfeer die er momenteel hangt rond de club. De assistent-trainer gaat samen met Aboutaleb kijken hoe Feyenoord ervoor kan zorgen dat het niet misgaat in de groepsfase van het hoofdtoernooi, waardoor het sportieve succes mogelijk voor niks is.

Rauw randje
Waar het de laatste tijd steeds beter lijkt te gaan bij Feyenoord, ziet de burgemeester van Rotterdam nog het rauwe randje. Al moet hij natuurlijk ook de spelers de aandacht geven die zich inzetten voor de maatschappij. "Na de huldiging zie ik ook de aanvoerder, Orkun Kökcü, en doelman Justin Bijlow nog de zieke mensen in het publiek bezoeken. Dat is een groots sociaal gebaar. Heel Feyenoord heeft een sociaal karakter, maar er zit ook een rauw randje aan de club."

Lees meer over
John de Wolf
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties