Aboutaleb bevestigt: Feyenoord bij kampioenschap gehuldigd op Coolsingel

Aboutaleb bevestigt: Feyenoord bij kampioenschap gehuldigd op Coolsingel

Als Feyenoord kampioen wordt, vindt er sowieso een huldiging plaats op de Coolsingel. Dat bevestigde burgemeester Ahmed Aboutaleb tegenover RTV Rijnmond. Wanneer die huldiging plaats zal vinden, is nog wel de vraag.

Ten eerste is dat afhankelijk van wanneer Feyenoord kampioen wordt. Zondag 14 mei lijkt op dit moment de meest voor de hand liggende datum, maar afhankelijk van de resultaten van Feyenoord en achtervolgers PSV en Ajax kan het ook eerder of later worden beslist. Bovendien zal de ploeg niet op de wedstrijddag zelf worden gehuldigd. "Je moet dit organiseren, daar is de tijd voor nodig. Dat gaat niet vrij direct", legde Aboutaleb uit.

Bij de laatste landstitel in 2017 vond de huldiging een dag na de kampioenswedstrijd plaats. Dat zou nu een optie kunnen zijn, al is dat ook afhankelijk van de wensen van Feyenoord en trainer Arne Slot zelf. Het zou namelijk kunnen dat Feyenoord in de week na de kampioenswedstrijd nog een Europese wedstrijd moet spelen, waarop Slot zich volledig zal willen focussen. Een reëel scenario is dus ook dat het feest sowieso wordt doorgeschoven.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties