Aanwinsten Lingr en Ivanušec opgeroepen voor nationale teams

Aanwinsten Lingr en Ivanušec opgeroepen voor nationale teams

Ondřej Lingr en Luka Ivanušec hebben allebei een oproep ontvangen van hun nationale teams. Tsjechië en Kroatië hebben de definitieve selectie voor de komende interlandperiode bekendgemaakt, en de twee aanwinsten van Feyenoord maken daar onderdeel van uit.

Ivanušec is door bondscoach Zlatko Dalić geselecteerd voor de twee belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden tegen Letland (8 september) en Armenië (11 september). Opvallend genoeg staat de 24-jarige Feyenoorder ingedeeld als middenvelder, samen met onder meer sterspeler Luka Modrić.

Lingr maakt deel uit van de selectie van Tsjechië die het gaat opnemen tegen Albanië (12 september) en Faeröer (15 september). Beide landen staan er goed voor wat betreft kwalificatie voor het EK 2024 in Duitsland.

Debuut
Ivanušec maakte zijn debuut voor Kroatië op 11 januari 2017. De buitenspeler heeft sindsdien veertien wedstrijden gespeeld en daarin één doelpunt gescoord. Lingr maakte zijn debuut op 24 maart 2022 en heeft sindsdien zes wedstrijden gespeeld voor het nationale team.

Lees meer over
Luka Ivanušec Ondřej Lingr
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties