Supporters boycotten het uitvak van NAC Breda

Supporters boycotten het uitvak van NAC Breda

Feyenoord supporters die de wedstrijd tegen NAC Breda bezoeken, krijgen de helft van hun geld terug. De club uit Brabant heeft de Rotterdamse club laten weten dat het niet gelukt is om het bezoekersvak op de gewenste manier in te richten, waardoor de omstandigheden in het uitvak verre van ideaal en comfortabel zijn. Alle bezoekers die betaald hebben voor een kaartje zullen 50% van de prijs retour ontvangen en worden middels een brief geïnformeerd.

UPDATE

De Feyenoord supporters die zich in het uitvak bevinden voor de wedstrijd tegen NAC Breda hebben het vak verlaten. Vanwege het dramatische zicht heeft iedereen besloten om het bezoekersvak te boycotten.

UPDATE 2

Bussen van Lage Zwaluwe gaan nu terug, omdat er sprake is dat NAC Breda aanpassingen gaat doen aan het uitvak. Wedstrijd wordt misschien om 16.30 gespeeld! Supporters blijven op de parkeerplaats staan.

UPDATE 3

Op het moment weten ze niet echt wat ze moeten doen. Supporters krijgen geen nieuwe informatie. Ze staan nog steeds op de parkeerplaats. Ze moeten nu weer in de bussen gaan zitten, wat verder de bedoeling is, is nog niet bekend.

UPDATE 4

Mario Been wil liever niet spelen in Breda. Hij vindt het pure competitievervalsing en zegt de supporters hard nodig te hebben. De KNVB ligt echter dwars en de wedstrijd zal dus toch afgewerkt worden.

Lees meer over
nac
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties