Cruz: 'Terugkeer naar Feyenoord geen optie meer'

Cruz: 'Terugkeer naar Feyenoord geen optie meer'

In het nieuwe Feyenoord Magazine spreekt Julio Ricardo Cruz over zijn periode bij Feyenoord. De aanvaller van Internazionale speelde van 1997 tot 2001 bij de Rotterdamse club. In die jaren ontpopte El Jardinero zich tot publiekslieveling. Na vier jaar in het rood-witte shirt te hebben gespeeld, vertrok de Argentijn naar Bolgona.'In 2002 was ik voor het laatst in De Kuip, als supporter bij de finale van de UEFA Cup. Dat was geweldig en gaf mij het speciale gevoel dat ik bij Feyenoord heb. Ik heb dan ook altijd gezegd dat ik graag als speler terug zou keren in Rotterdam. De club heeft me in de afgelopen jaren een paar keer benaderd, maar dat was telkens niet op het juiste moment. Achteraf bekeken was de zomer van 2008 misschien wél het goede moment geweest, maar dat kon ik toen niet voorzien.'

'Nu ben ik weer een jaar ouder en is het denk ik geen optie meer. De supporters in Rotterdam hebben een goed beeld van mij, ik heb mede dankzij hen wat neergezet in De Kuip. Ik wil dat beeld niet vertroebelen door terug te keren en de hoge verwachtingen niet waar te kunnen maken. Daarvoor is Feyenoord me veel te dierbaar,' aldus Cruz.

Lees het volledige interview in het nieuwe Feyenoord Magazine

Lees meer over
Julio Ricardo Cruz
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties