Lurling kraakt Feyenoord-fans: 'Triest'

Lurling kraakt Feyenoord-fans: 'Triest'

Negentig minuten lang werd Anthony Lurling uitgefloten door de Feyenoord-fans. Na afloop spuwde hij gal terug: "Dat ze zó met oudere spelers omgaan zegt meer over hun."Het eerst duel in Breda eindigde in 3-2 voor de Bredanaars. "Wij wisten dat een gelijkspel genoeg was", begon Lurling voor de camera van Eredivisie Live. "Je weet als je scoort wordt het moeilijk voor Feyenoord. Dat verliep perfect, we waren zelf gevaarlijk met counters."

"Zij gingen één op één spelen, dan weet je als je rustig blijft creëer je kans op kans", vervolgt hij. "Dan zijn vier goals eigenlijk nog weinig. Wij hebben gewoon heel goed gespeeld. Zatedag speelden we met veel beleving en agressiviteit. Vandaag verwachtten we een Feyenoord dat ging stormen, maar dat kwam er ook niet van."

Lurling werd lang uitgefloten door De Kuip. "Eigenlijk is het diep triest. Het is nog triester dat ik zeg dat ik eraan gewend ben. Op een gegeven moment ga je er ook een spelletje van maken. Ze zingen dat mijn moeder een hoer is. Mocht ze het geweest zijn, dan was ze een hele goede. Want 40 000 man is pittig. Als je er logisch over nadenkt is het triest. Ik heb hier twee jaar gespeeld en alles voor de club gegeven. Dat ze zo met oude spelers omgaan zegt meer over hun."

Lees meer over
Lurling
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties