Lurling niet rouwig om rampseizoen Feyenoord

Lurling niet rouwig om rampseizoen Feyenoord

Het komt niet meer goed tussen Feyenoord en Anthony Lurling. Sinds zijn mislukte avontuur in de Kuip wordt de aanvaller steevast uitgefloten door het Rotterdamse legioen en ook Lurlings liefde voor Feyenoord is volledig bekoeld. Hij vond het dan ook extra jammer, dat hij zondag tegen Feyenoord in de laatste minuut een enorme kans op de gelijkmaker liet liggen. Zijn volley zeilde net voorlangs."Tja, ik raakte 'm prima. Dat die bal dan naast gaat, is voor mij extra balen. Ik verlies liever van FC Den Bosch of van SC Heerenveen dan van deze tegenstander", zegt Lurling in BN/ De Stem. De aanvaller maakt er geen geheim van dat hij Feyenoord, dat een rampseizoen doormaakte, weinig goeds gunt. "Ik ben er niet rouwig om dat ze zo slecht presteren. Des te zuurder is het om onnodig van ze te verliezen. In de eerste helft speelden we heel agressief, gaven we nauwelijks iets weg. Na rust konden we dat niet meer brengen. Hoe zoiets kan, is moeilijk aan te geven."

Door de zege van Feyenoord is het verschil tussen beide teams op de ranglijst geslonken tot acht punten. NAC Breda staat zevende, Feyenoord tiende.

Lees meer over
Lurling
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties