Driessen: ''Berghuis zelf zou wel graag naar Ajax willen''

Driessen: ''Berghuis zelf zou wel graag naar Ajax willen''

Steven Berghuis is momenteel onderwerp van gesprek bij Feyenoord. De aanvoerder van de Rotterdammers heeft zelf aangegeven pas over zijn toekomst te willen nadenken als het EK voorbij is, maar de media berichten volop over de situatie van Berghuis.

Journalist Valentijn Driessen voegt daar nog eens aan toe dat Berghuis een overstap naar de aartsrivaal ook wel ziet zitten: ''Eerder werd gezegd Ajax, maar volgens mij gaat Ajax voor Steven Bergwijn. Hij staat hoger op het lijstje bij Ajax dan Berghuis. Berghuis zelf zou wel graag naar Ajax willen, dus hij heeft de clubs voor het uitkiezen.''

Ook PSV en Wolfsburg werden genoemd als serieuze optie. ''Wat ik begreep is dat Berghuis dichtbij huis wil blijven. Nu is Wolfsburg niet echt naast de deur, maar dat is wel aan te rijden.'' Gisteren werd bekend dat de 'opslagclausule' is vervallen en dat Nederlandse clubs Berghuis kunnen overnemen voor vier miljoen euro.

De opmerking van Driessen is opmerkelijk te noemen. Berghuis zelf heeft eerder dit jaar een binnenlandse transfer uitgesloten. "En al zouden ze zich melden, ik ga geen binnenlandse transfer maken. Ik ga sowieso in de winter niet weg en in de zomer gaan we kijken hoe en wat. Maar dat is iets voor in de zomer.''

Lees meer over
PSV Steven Berghuis ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties