''De overtuiging en de werklust droop er vanaf''

''De overtuiging en de werklust droop er vanaf''

Feyenoord laat pas aan het eind van het seizoen de tanden zien, want zowel tegen RKC als Sparta werd overtuigend gewonnen, daar waar de Rotterdammers afgelopen seizoen juist tegen de laagvliegers veel te weinig lieten zien. Tegen FC Utrecht volgde weer een overtuigende eerste helft in de play-offs voor Europees voetbal. De 1-0 voorsprong die Feyenoord pakte tegen de Domstedelingen werd na rust echter vooral verdedigd, zodat het goede spel van voor de rust geen vervolg kreeg.

Analist Ali Boussaboun denkt te weten hoe dat kwam. "Toen FC Utrecht met maar liefst zes aanvallende spelers ging spelen, merkte je dat het moeilijker werd." Maar dat is geen aanmerking. "Dit is het moment waarop het moest gebeuren en ze stonden er. De overtuiging en de werklust droop er vanaf", aldus Boussaboun bij FC Rijnmond. Al is de oud-spits van Feyenoord, net als iedereen, niet tevreden met de vijfde plaats die Feyenoord dit seizoen behaalde. "Ze hadden ook wel boven Vitesse mogen eindigen, maar de vierde plek was voor dit team wel het hoogst haalbare. Dick wist ook dat ze tekort kwamen ten opzichte van AZ, PSV en Ajax."

Luis Sinisterra kan wel op complimenten rekenen. "Hij kan een doelpunt maken, heeft een goede actie en op linksbuiten kan hij hartstikke dreigend zijn", zo vervolgt Boussaboun. De Colombiaan was eigenlijk gehaald als opvolger van Steven Berghuis. Tafelgast Dennis van Eersel: "Maar die bleef uiteindelijk langer dan verwacht, dus nu heeft hij zijn kans moeten grijpen op links."

Lees meer over
PSV Steven Berghuis Luis Sinisterra Vitesse FC Utrecht ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties