'Botteghin kan ook stap maken naar Turkije'

'Botteghin kan ook stap maken naar Turkije'

Eric Botteghin heeft gisteren tegen FC Utrecht zijn laatste wedstrijd in het shirt van Feyenoord gespeeld. De 33-jarige verdediger van de Rotterdammers nam na afloop uitgebreid afscheid van de supporters en zijn mede spelers. Botteghin hoopt nog een mooie club te vinden om zijn carrière af te kunnen sluiten.

Gisteren werd bekend dat Santos FC dolgraag Botteghin transfervrij wil overnemen. Vandaag wordt bekend dat de Feyenoorder ook een overstap kan maken naar Turkije. Volgens journalist Salim Manav aast de Süper Lig-club Hatayspor op Botteghin. De Turkse club eindigde dit seizoen als zesde in de competitie.

Botteghin behaalde grote successen met Feyenoord. In 2017 pakte hij de landstitel. In het kampioensjaar kreeg de verdediger bovendien de Zilveren Schoen uitgereikt. Naast het kampioenschap won Botteghin vier andere prijzen. Zowel in 2016 als 2018 mocht de in São Paulo geboren voetballer de KNVB Beker omhoog houden. In 2017 en 2018 won hij de Johan Cruijff Schaal.

'Botteghin kan ook stap maken naar Turkije'
Lees meer over
Eric Botteghin FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties