Berghuis niet bezig met vertrek: ''Speelde geen moment''

Berghuis niet bezig met vertrek: ''Speelde geen moment''

De toekomst van Steven Berghuis is al enige tijd voer voor discussie: blijft de aanvaller wel of niet bij Feyenoord? Tijdens de wedstrijd tegen FC Utrecht was hij niet bezig met een eventuele overstap in de zomerstop. "Dat speelde geen moment in mijn hoofd dat dit mijn laatste wedstrijd voor Feyenoord was. Ik lig nog een jaar vast."

"We hebben echt een heel leuke groep waar de vrouwen ook goed met elkaar omgaan, die er in deze tijd het beste van proberen te maken. Het zijn dankbare momenten, dat je het samen zo even kan beleven", aldus Berghuis voor de camera van RTV Rijnmond. Feyenoord behaalde uiteindelijk de vooraf uitgesproken doelstelling: het behalen van Europees voetbal.

Berghuis hoopt dat de Rotterdammers volgend jaar beter geen presteren. "Je krijgt uiteindelijk wat je verdient. Dat is dit jaar de vijfde plek. Dat is zeker niet goed genoeg. Daar moet iedereen binnen Feyenoord over nadenken richting volgend jaar, hoe we dat beter kunnen gaan doen. Dat is wel de bedoeling want een vijfde plek voor Feyenoord is niet goed genoeg, laten we eerlijk zijn."

Lees meer over
Steven Berghuis FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties