Berghuis en Bijlow beloond door supporters

Berghuis en Bijlow beloond door supporters

Justin Bijlow en Steven Berghuis hebben dinsdag een individuele prijs in ontvangst genomen. Bijlow is door leden van Het Legioen verkozen tot Speler van de Maand in april, terwijl Berghuis na dezelfde maand een trofee kreeg voor het mooiste doelpunt.

Voor Bijlow was het zijn tweede prijs over de maand april. Eerder werd de doelman door de Eredivisie al verkozen tot Speler van de Maand. Een beloning voor een sterke serie wedstrijden, met onder meer twee clean sheets en een groot aantal reddingen. Iets dat ook bij Legioen-leden niet onopgemerkt is gebleven, aangezien hij van hen de meeste stemmen kreeg bij de maandelijkse verkiezing.

Berghuis kreeg op zijn beurt de meeste stemmen voor een van de twee doelpunten die hij maakte in april. Feyenoords aanvoerder dong met zijn goals thuis tegen Fortuna Sittard (2-0) en uit tegen FC Utrecht (1-2) mee naar de titel ‘Goal of the Month’. Uiteindelijk ging de voorkeur van de supporters uit naar de winnende goal in Utrecht en zo kon Berghuis weer een individuele prijs bijschrijven.

Beide prijzen worden dit seizoen nog eenmaal uitgereikt. Op het moment dat het seizoen voor Feyenoord na de play-offs officieel ten einde is, volgen de verkiezingen voor Speler- en Doelpunt van de Maand mei. De speler die dit seizoen over de gehele voetbaljaargang de meeste stemmen kreeg van Legioen-leden wordt uitgeroepen tot Het Legioen Speler van het Seizoen.

Lees meer over
Steven Berghuis Justin Bijlow FC Utrecht Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties