Fraser hoopt op Feyenoord: ''Tegen elke ploeg krijg je kansen''

Fraser hoopt op Feyenoord: ''Tegen elke ploeg krijg je kansen''

Hoewel Feyenoord zondag nergens meer om speelt, ligt de strijd om plek acht nog volledig open. Doordat Feyenoord op de vijfde plek is geëindigd, begint het de play-offs met een thuiswedstrijd tegen de nummer acht. Zowel Sparta, Fortuna Sittard en Heracles Almelo kunnen het laatste ticket voor de play-offs nog bemachtigen.

Met het betere doelsaldo ten opzichte van Heracles Almelo en drie punten voorsprong op Fortuna Sittard, lijkt Sparta de beste papieren te hebben. Oud-Feyenoorder en huidig trainer van Sparta, Henk Fraser, droomt van Feyenoord. ''Als je de play-offs haalt is dat fantastisch, als je de play-offs wint zou dat echt ongelofelijk zijn'', begint de trainer in gesprek met RTV Rijnmond. ''Dat moet je durven dromen. Als je kijkt naar de eventuele wedstrijd tegen Feyenoord, dan is dat echt mooi. De enige echte derby, dat is een mooi etiket. Daar moeten we echt voor gaan. Tegen elke ploeg krijg je kansen, ook tegen Feyenoord.''

Lees meer over
Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties