Kökcü: ''Belangrijk om met goed gevoel richting play-offs te gaan''

Kökcü: ''Belangrijk om met goed gevoel richting play-offs te gaan''

Feyenoord speelt komende zondag tegen RKC Waalwijk eigenlijk nergens meer om. De Rotterdammers kunnen niet meer van de vijfde plek afkomen en zijn dus veroordeeld tot de play-offs. Toch is een driepunter tegen RKC zondag heel belangrijk, benadrukte Orkun Kökcü na het gelijkspel tegen Heracles.

"Je moet zo goed mogelijk die wedstrijd ingaan en nu wel de drie punten pakken", zei Kökcü tegenover het clubkanaal van Feyenoord. "Het is belangrijk om met een goed gevoel richting die play-offs te gaan. Het is alles of niets deze laatste drie wedstrijden. We moeten het voor elkaar zien te krijgen."

Volgens Kökcü ontbrak er tegen Heracles niks aan de instelling. "We moesten in deze twee wedstrijden zes punten pakken en dan zien we wel wat de rest doet. We moesten het voor onszelf opbrengen om de laatste competitiewedstrijden goed af te sluiten. Dat zag je ook wel terug, maar dan krijgen we zo'n stomme penalty tegen en heb je er alsnog niks aan."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties