Inzameling voor gesloten Feyenoord-café loopt storm

Inzameling voor gesloten Feyenoord-café loopt storm

In de nacht van dinsdag op woensdag is er een explosie afgegaan bij Feyenoord-café ’T Haantje en dat leverde veel schade op. Niet veel later kreeg de eigenaar ook nog eens te horen van burgemeester Ahmed Aboutaleb dat zijn kroeg de komende twee weken gesloten moet blijven. Diverse vaste klanten zijn daarom een doneeractie begonnen en die loopt storm.

''Ik vond gewoon dat we iets moesten doen", vertelt Maurice Kempers in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''En gelukkig zijn veel mensen het met me eens, want er komen honderden reacties binnen. Mensen vinden het gewoon diep triest wat de eigenaar is overkomen. Eerst moet je tien maanden dicht vanwege corona, daarna blaast iemand je zaak op en daarna moet je ook nog de zaak sluiten van de burgemeester.''

't Haantje is al decennialang een bekend café voor supporters van Feyenoord. Het was ooit de stamkroeg van Ernst Happel, die tussen 1969 en 1973 de trainer van de Rotterdamse voetbalclub was.

Klik hier om te doneren

[readmore=57533]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties