'Feyenoord aast op transfervrije doelman Fraisl'

'Feyenoord aast op transfervrije doelman Fraisl'

Feyenoord hoopt Martin Fraisl transfervrij over te nemen van ADO Den Haag. De 27-jarige doelman speelt sinds januari in de Eredivisie en maakt een goede ontwikkeling door. De Oostenrijker speelde onder meer een uitstekende wedstrijd tegen PSV met enkele fraaie reddingen. De Rotterdammers zoeken naar een vervanger voor Nick Marsman, die vertrekt naar Amerika.

Dit meldt Spox. Fraisl kwam afgelopen zomer over van SV Sandhausen, dat momenteel vijftiende staat in de tweede Bundesliga. De doelman tekende toen een contract voor slechts zes maanden en is dus aankomende zomer transfervrij. ADO Den Haag heeft hem een contract voorstel gedaan, maar die is afgewezen. Ook PSV hoopt Fraisl deze zomer toe te voegen aan de selectie.

Update 17:45 | Zaakwaarnemer bevestigt interesse Feyenoord
De Oostenrijker staat volgens zijn management onder anderen in de belangstelling van Feyenoord, PSV en FC Groningen. '''Er is door meerdere clubs geïnformeerd'', zegt spelersmakelaar Helge Payer in het Algemeen Dagblad. ''Maar een concreet aanbod is er nog niet.''

Lees meer over
PSV FC Groningen ADO Den haag Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties