Makkelie krijgt opnieuw leiding over Klassieker

maandag 3 mei 2021 11:52 29.840 keer bekeken 174 reacties Pro Shots

Danny Makkelie is komende zondag de scheidsrechter bij de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax. Hij wordt geassisteerd door grensrechters Hessel Steegstra en Jan de Vries en vierde official Sander van der Eijk. Jochem Kamphuis is de VAR, geassisteerd door Rogier Honig. 

Makkelie floot eerder dit seizoen ook al de andere Klassieker, waarin hij geen enkele kaart trok. Verder floot hij de wedstrijden tegen Groningen-thuis, Twente-uit en Utrecht-uit. In totaal had Makkelie dit seizoen 21 Eredivisieduels onder zijn naam staan, waarin hij 57 gele en 4 rode kaarten trok. 13 keer legde hij de bal op de stip. 

Feyenoord staat zondag tegen de aartsrivaal voor een loodzware opdracht. Gezien de tot vijf punten opgelopen achterstand op Vitesse móét er gewonnen worden om de hoop op plek vier nog in leven te houden. De Rotterdammers gaan het duel ook nog eens zin zonder Steven Berghuis en Jens Toornstra. Beide spelers zijn geschorst voor De Klassieker. 

Manschot fluit Heracles - Feyenoord
Ook de aanstellingen van speelronde 33, waarin Feyenoord het uit opneemt tegen Heracles Almelo, werden al bekend gemaakt. Jeroen Manschot krijgt dat duel onder zijn hoede. Roy de Nas en Richard Polman zijn de grensrechter en vierde official is Sam Dröge. Luca Cantineau is de VAR in Almelo en wordt geassisteerd door Kevin Bodde. 

Gerelateerd nieuws
174 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 88 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75510 leden - Op dit moment zijn 1081 mensen actief, waarvan 322 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved