Makkelie krijgt opnieuw leiding over Klassieker

Makkelie krijgt opnieuw leiding over Klassieker

Danny Makkelie is komende zondag de scheidsrechter bij de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax. Hij wordt geassisteerd door grensrechters Hessel Steegstra en Jan de Vries en vierde official Sander van der Eijk. Jochem Kamphuis is de VAR, geassisteerd door Rogier Honig.

Makkelie floot eerder dit seizoen ook al de andere Klassieker, waarin hij geen enkele kaart trok. Verder floot hij de wedstrijden tegen Groningen-thuis, Twente-uit en Utrecht-uit. In totaal had Makkelie dit seizoen 21 Eredivisieduels onder zijn naam staan, waarin hij 57 gele en 4 rode kaarten trok. 13 keer legde hij de bal op de stip.

Feyenoord staat zondag tegen de aartsrivaal voor een loodzware opdracht. Gezien de tot vijf punten opgelopen achterstand op Vitesse móét er gewonnen worden om de hoop op plek vier nog in leven te houden. De Rotterdammers gaan het duel ook nog eens zin zonder Steven Berghuis en Jens Toornstra. Beide spelers zijn geschorst voor De Klassieker.

Manschot fluit Heracles - Feyenoord
Ook de aanstellingen van speelronde 33, waarin Feyenoord het uit opneemt tegen Heracles Almelo, werden al bekend gemaakt. Jeroen Manschot krijgt dat duel onder zijn hoede. Roy de Nas en Richard Polman zijn de grensrechter en vierde official is Sam Dröge. Luca Cantineau is de VAR in Almelo en wordt geassisteerd door Kevin Bodde.

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra Vitesse FC Utrecht ajax FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties