Bijlow verdedigt Advocaat: ''We moeten het zelf doen''

Bijlow verdedigt Advocaat: ''We moeten het zelf doen''

Justin Bijlow wilde na de dramatische 3-2 nederlaag tegen nummer laatst ADO Den Haag niet naar de trainer wijzen. Waar Dick Advocaat zelf zei dat zijn spelersgroep aan mag geven of ze nog met hem door willen, keek de doelman vooral in de spiegel.

"Vanuit mijn kant is er niks naar de trainer, in de spelersgroep ook niet", vertelde hij aan ESPN. "We moeten het zelf op het veld laten zien. De trainer kan de ballen niet inpassen voor ons. Dat moeten we zelf allemaal doen. Tegen Vitesse was het spel ook al niet goed."

[readmore=57485]

Toen liet Feyenoord echter nog wel passie zien, iets wat vandaag ook ontbrak. "Vorige week hadden we dat wel, ondanks dat het spel heel slecht was, waren de beleving en strijd er wel. Het begint natuurlijk met het spel, dat was niet goed genoeg. Ik weet het nu ook niet. Kort na de wedstrijd is het moeilijk antwoord te geven."

"We moeten gewoon doorgaan tot het einde", zei Bijlow. "We gaan de hoop niet opgeven, gewoon volle bak knallen tot het einde en dan zien we de rest wel. Volgende week hebben we een mooie wedstrijd voor de boeg", doelde hij op de Klassieker tegen Ajax. Steven Berghuis en Jens Toornstra zijn er dan niet bij.

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra Justin Bijlow Vitesse ajax ADO Den haag Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties