Bijlow verdedigt Advocaat: ''We moeten het zelf doen''

zondag 2 mei 2021 14:53 55.390 keer bekeken 141 reacties Pro Shots

Justin Bijlow wilde na de dramatische 3-2 nederlaag tegen nummer laatst ADO Den Haag niet naar de trainer wijzen. Waar Dick Advocaat zelf zei dat zijn spelersgroep aan mag geven of ze nog met hem door willen, keek de doelman vooral in de spiegel.

"Vanuit mijn kant is er niks naar de trainer, in de spelersgroep ook niet", vertelde hij aan ESPN. "We moeten het zelf op het veld laten zien. De trainer kan de ballen niet inpassen voor ons. Dat moeten we zelf allemaal doen. Tegen Vitesse was het spel ook al niet goed."

Toen liet Feyenoord echter nog wel passie zien, iets wat vandaag ook ontbrak. "Vorige week hadden we dat wel, ondanks dat het spel heel slecht was, waren de beleving en strijd er wel. Het begint natuurlijk met het spel, dat was niet goed genoeg. Ik weet het nu ook niet. Kort na de wedstrijd is het moeilijk antwoord te geven."

"We moeten gewoon doorgaan tot het einde", zei Bijlow. "We gaan de hoop niet opgeven, gewoon volle bak knallen tot het einde en dan zien we de rest wel. Volgende week hebben we een mooie wedstrijd voor de boeg", doelde hij op de Klassieker tegen Ajax. Steven Berghuis en Jens Toornstra zijn er dan niet bij

Gerelateerd nieuws
141 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 71 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75510 leden - Op dit moment zijn 1035 mensen actief, waarvan 325 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved