Toornstra pakt domme rode kaart: ''Niks voor hem''

zondag 2 mei 2021 14:21 69.240 keer bekeken 219 reacties Pro Shots

De frustratie bij Feyenoord in de wedstrijd tegen ADO Den Haag was het best te merken aan Jens Toornstra. De ervaren middenvelder pakte voor rust al een domme gele kaart die hem op een schorsing voor De Klassieker kwam te staan en voegde daar in de allerlaatste minuut ook nog een tweede domme kaart aan toe.

"Dat is niks voor hem", zei Mario Been na afloop bij ESPN. "Het is een speler die nog wel heel bruikbaar is en een degelijk seizoen doormaakt. Je weet dat de wedstrijd al klaar is, laat dit dan gaan. Dit is iets wat ontstaat uit frustratie. Dat is spijtig, want volgende week heb je hem wel echt nodig. Hij gaf z'n band af, hij was er ook wel klaar mee geloof ik."

Feyenoord moet het volgende week in de Klassieker tegen Ajax dus stellen zonder Toornstra, waar eerder ook Steven Berghuis al een schorsing opliep die hem die wedstrijd kost. Ook is het nog maar de vraag of Bryan Linssen er dan bij is. De aanvaller moest al in de eerste helft geblesseerd het veld verlaten. 

Gerelateerd nieuws
219 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 87 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75509 leden - Op dit moment zijn 1000 mensen actief, waarvan 312 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved