Van Beek: ''Het is leuke tv, maar mijzelf boeit het niet zo heel veel''

zondag 2 mei 2021 00:27 70.350 keer bekeken 220 reacties Pro Shots

Sven van Beek is op 26-jarige leeftijd de houder van een dubieus record geworden: de verdediger scoorde voor de zevende keer in eigen doel in de Eredivisie. De eerste zes keer waren in dienst van Feyenoord, de laatste was in dienst van Willem II tijdens het duel met FC Utrecht. Van Beek legt uit hoe dit unicum tot stand kwam: "Ik zag de bal laat komen. Als ik het duel niet aanga, zeggen ze daar iets van. Nu valt hij wéér ongelukkig."

"Ik weet het, het is zeven keer op rij voor mij. Het is leuke tv, maar mijzelf boeit het niet zo heel veel. Ik lig er zeker niet wakker van", aldus Van Beek tegen Voetbal International. "Kon ik het maar verklaren, dan had ik het niet gedaan natuurlijk. Het is pure pech, meer kan ik er niet van maken. Ik zag dat zij het duel niet konden winnen, ik wilde helpen. Dat ging verkeerd, simpel. Het is niet leuk natuurlijk, maar voor de rest heb ik gewoon een goede wedstrijd gespeeld. Ik denk dat we als team ook een goede wedstrijd hebben neergezet, we zijn blijven strijden voor een punt."

Tot nu toe deelde Van Beek het record met Marília (Sparta, VVV) en Daan Schrijvers (NAC, DWS, PSV). Zijn eigen doelpunten vielen allemaal in uitwedstrijden: FC Groningen, ADO Den Haag, AZ, De Graafschap, Excelsior, SC Heerenveen en nu Utrecht waren de gelukkigen.

Gerelateerd nieuws
220 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 112 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75509 leden - Op dit moment zijn 1069 mensen actief, waarvan 367 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved