'Feyenoord volgt 20-jarige doelman Gorter'

'Feyenoord volgt 20-jarige doelman Gorter'

Jay Gorter staat in de belangstelling van Feyenoord. De 20-jarige doelman maakt een indrukwekkende ontwikkeling door bij Go Ahead Eagles en heeft zich daardoor in de kijker gespeeld bij de Rotterdammers. Nick Marsman vertrekt aankomende zomer en de stadionclub oriënteert zich alvast op een geschikte opvolger.

Gorter wordt door Go Ahead Eagles gezien als een van de kroonjuwelen uit de selectie, zo schrijft De Stentor. De 1.90 meter lange doelman heeft een contract tot medio 2024 bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Naast Feyenoord volgt ook Ajax zijn ontwikkeling nauwlettend.

Keeperstrainer Harmen Kuperus is onder de indruk van Gorter en is vooral mentaal sterker geworden. ''Jay heeft op dat vlak grote stappen gezet. Het maakt onze samenwerking ook top, ik herken mezelf in hem. Zijn talent is onmiskenbaar, maar wat die jongen dit seizoen presteert is zó knap. Zijn cijfers…. Hij behoort tot de beste keepers van Europa.''

Lees meer over
ajax Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties