Feyenoord ontloopt play-offs bij behalen plek vier

zondag 18 april 2021 19:59 147.185 keer bekeken 344 reacties Pro Shots

Feyenoord is bij het behalen van plek vier in de Eredivisie zeker van deelname aan de derde voorronde van de Conference League. Eigenlijk was deze eindklassering slechts goed voor een play-offticket, maar door de bekerwinst van Ajax schuiven de Europese tickets door. 

De ticketverdeling voor plekken één en twee blijven hetzelfde, maar het (voorronde) Europa League-ticket dat de bekerwinnaar krijgt, gaat nu naar de nummer drie. De nummer vier van de Eredivisie stroomt daardoor in in de derde voorronde van de nieuwe Conference League. Nummers vijf tot en met acht strijden in de play-offs om een ticket voor de tweede voorronde van dat toernooi.

Om te profiteren van deze uitkomst zal Feyenoord nog wel minstens één plek moeten stijgen op de ranglijst. Momenteel staan de Rotterdammers vijfde, met twee punten achterstand op nummer vier Vitesse. Komende zondag kan het die achterstand in een onderling duel goedmaken. De achterstand op nummers twee en drie PSV en AZ bedraagt zeven punten. 

Gerelateerd nieuws
344 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 103 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75510 leden - Op dit moment zijn 1027 mensen actief, waarvan 303 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved