Pellè scoort omhaal; Vilhena en Tapia staan voor (top)transfer

Pellè scoort omhaal; Vilhena en Tapia staan voor (top)transfer

Oud-Feyenoorder Graziano Pellè heeft zijn eerste treffer namens Parma binnen. Waar hij vorige week tegen AS Roma al voor het eerst in de basis stond, was hij een week later tegen Genoa ook trefzeker. Het was bovendien een erg fraaie goal: met een omhaal schoot de Italiaan binnen.

Pellè keerde afgelopen winter terug bij Parma, nadat zijn contract bij het Chinese Shandong Luneng afliep. Voor hij naar Feyenoord kwam stond hij ook onder contract bij die club, al speelde hij toen slechts elf wedstrijden en scoorde hij daarin niet. Bij zijn terugkeer had Pellè enkele weken nodig om fit te worden, maar inmiddels maakt hij deel uit van de basiself van de ploeg waar ook Joshua Zirkzee onderdeel van uitmaakt. Parma verloor ondanks zijn goal overigens wel met 1-2.

Vilhena
Uit Rusland klonken zaterdagmiddag geluiden dat oud-Feyenoorder Tonny Vilhena wil vertrekken bij FK Krasnodar. Zijn contract loopt nog tot 2024, maar volgens Championat heeft hij bij de leiding kenbaar gemaakt te willen vertrekken. Voor de middenvelder zou veel interesse zijn van clubs uit de vijf grootste competities. Om welke clubs het precies gaat werd niet bekend gemaakt. Vilhena viel deze week af voor de definitieve Oranje-selectie van bondscoach Frank de Boer.

Tapia
Dan Renato Tapia, die mogelijk ook voor een mooie transfer staat. De voormalig Feyenoord-middenvelder maakt dit seizoen indruk in La Liga namens Celta Vigo en zou volgens het Peruviaanse El Futbolero in de belangstelling staan van Atlético Madrid en Real Madrid. Tapia heeft bij Celta Vigo nog een contract tot 2024. Zijn marktwaarde wordt door Transfermarkt geschat op twintig miljoen euro.

Lees meer over
Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties