''Ik zou niet in Koevermans zijn schoenen willen staan''

''Ik zou niet in Koevermans zijn schoenen willen staan''

Feyenoord heeft een oproep gedaan aan de supporters om af te zien van restitutie. De Rotterdammers duiken diep in de rode cijfers en hebben geen geld in kas om de miljoenen terug te betalen aan de supporters. Algemeen directeur Mark Koevermans maakt zich dan ook ernstig zorgen over de toekomst van de club.

"Dat Feyenoord-directeur Mark Koevermans op deze manier, met deze mimiek in zijn gezicht, de boodschap met de supporters deelt, zegt mij genoeg'', zo begint Feyenoord-watcher Dennis van Eersel in de podcast van RTV Rijnmond. ''De financiële situatie bij Feyenoord is heel erg penibel, anders zouden ze dit echt niet doen.''

Sinclair Bischop vult in de podcast aan: "Ik zou niet in zijn schoenen willen staan. Het is zwaar om op dit moment de directeur van Feyenoord te zijn. Aan de andere kant zijn er ook supporters of sponsoren die zelf alle eindjes aan elkaar moeten knopen. Niet iedereen kan het zich permitteren om van restitutie af te zien."

Feyenoord moet Europees voetbal zien te halen om zich te verzekeren van inkomsten, maar ook dat gaat moeizaam. De ploeg van Dick Advocaat staat op een vijfde plaats. Plek drie is het doel. "Die plek geeft, als Ajax de beker wint, recht op play-offs Europa League en minimaal Europees voetbal tot de winterstop. Inhakend op de financiële zorgen is het een must dat Feyenoord dat ticket in handen krijgt.''

Lees meer over
ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties