Berghuis: ''Dit zijn uitslagen die je gewoon moet neerzetten''

Berghuis: ''Dit zijn uitslagen die je gewoon moet neerzetten''

Feyenoord ondervond zaterdagmiddag weinig tegenstand van VVV-Venlo en won de wedstrijd met 6-0. Ook aanvoerder Steven Berghuis pikte nog een doelpunt mee. Op zeer fraaie wijze krulde hij de bal uit stand over de keeper heen. "Ik oefen er veel op en het wordt uitbetaald", lachte hij na afloop.

De aanvoerder erkende tegenover ESPN dat VVV er niet goed uit zag. "Dat dwingen we wel een beetje zelf af. We hebben redelijk tot goed gespeeld en de kansen vrij snel afgemaakt. VVV was ook niet heel goed vanmiddag. Het is gewoon een goede uitslag. Ik wil niet zeggen normaal, maar dit zijn uitslagen die je gewoon moet neerzetten."

Bovendien was de zesklapper hard nodig na de mindere resultaten van de afgelopen weken. "We komen uit een slechte fase, waarin we sterke tegenstanders troffen die onze persoonlijke fouten allemaal hebben afgestraft. Dat is pijnlijk, maar je moet door. Schouders eronder zetten en uiteindelijk voor het hoogst haalbare gaan. We gaan kijken wat dat is."

Daarin is ook de wedstrijd van volgende week, uit bij PSV, een belangrijke. "Dat wordt zeker lastig, maar dit was wel goed voor het vertrouwen. Zes goals gemaakt, de nul gehouden. Dat is wel iets dat we nodig hadden."

Lees meer over
PSV Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties