Advocaat: ''Door die goals geef je de controle helemaal weg''

Advocaat: ''Door die goals geef je de controle helemaal weg''

Trainer Dick Advocaat zag zijn Feyenoord in Alkmaar een 'totaal onnodige nederlaag' lijden. De Rotterdammers speelden een prima eerste helft, maar gaven de doelpunten veel te makkelijk weg. Vooral dat nam de trainer zijn ploeg dan ook kwalijk.

"Ik vind het een totaal onnodige nederlaag", opent Advocaat in gesprek met ESPN. "De eerste helft beheersen we, scoren we twee goals. Als je dan ziet hoe we de goals tegen krijgen... Dat mag niet op dit niveau. Dan kan ik me best voorstellen met alles wat er gebeurt, dat je daar als speler geen energie van krijgt."

Advocaat doelde onder meer op de twee goals in de eerste helft, maar ook op de fout van de Justin Bijlow die de 3-2 inleidde. "Ik ga geen verwijten maken. Iedereen weet wat hij fout heeft gedaan. Het was in mijn ogen totaal onnodig, omdat we de eerste helft zeer goed speelden, gewoon meededen en eigenlijk dicteerden. Ze wisten niet goed hoe we stonden en wij hadden de controle. Door die goals geef je dat helemaal weg."

Lees meer over
Justin Bijlow Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties