Advocaat: ''Door die goals geef je de controle helemaal weg''

zondag 28 februari 2021 19:07 25.875 keer bekeken 231 reacties Pro Shots

Trainer Dick Advocaat zag zijn Feyenoord in Alkmaar een 'totaal onnodige nederlaag' lijden. De Rotterdammers speelden een prima eerste helft, maar gaven de doelpunten veel te makkelijk weg. Vooral dat nam de trainer zijn ploeg dan ook kwalijk. 

"Ik vind het een totaal onnodige nederlaag", opent Advocaat in gesprek met ESPN. "De eerste helft beheersen we, scoren we twee goals. Als je dan ziet hoe we de goals tegen krijgen... Dat mag niet op dit niveau. Dan kan ik me best voorstellen met alles wat er gebeurt, dat je daar als speler geen energie van krijgt."

Advocaat doelde onder meer op de twee goals in de eerste helft, maar ook op de fout van de Justin Bijlow die de 3-2 inleidde. "Ik ga geen verwijten maken. Iedereen weet wat hij fout heeft gedaan. Het was in mijn ogen totaal onnodig, omdat we de eerste helft zeer goed speelden, gewoon meededen en eigenlijk dicteerden. Ze wisten niet goed hoe we stonden en wij hadden de controle. Door die goals geef je dat helemaal weg."

Gerelateerd nieuws
231 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 139 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75314 leden - Op dit moment zijn 722 mensen actief, waarvan 262 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved