Hendriks opnieuw in Elftal van de Week Eerste Divisie

woensdag 17 februari 2021 16:45 17.595 keer bekeken 63 reacties Pro Shots

In zijn eerste weken bij NAC Breda maakt Ramon Hendriks grote indruk. Feyenoord verhuurde de verdediger afgelopen winter, omdat hij met Onder 21 door corona geen wedstrijden kon spelen. Vandaag ontving de negentienjarige Hendriks al voor de tweede keer een plek in het Keuken Kampioen Divisie Elftal van de Week.

Het Elftal van de Week is gebaseerd op de statistieken van Opta. Hendriks zette goede cijfers neer in de met 1-2 gewonnen wedstrijd tegen Telstar van dinsdagavond. Eerder verdiende hij ook al een plek in het elftal; toen na een goed optreden tegen Almere City (4-0 winst). In totaal speelde Hendriks tot dusver vijf wedstrijden namens de Bredase club. 

Hendriks speelt sinds 2017 in de jeugdopleiding van Feyenoord, nadat hij werd overgenomen van FC Dordrecht. Dit seizoen moest Hendriks een belangrijke rol spelen in het Onder 21-elftal, dat door te promoveren een eerste stap kon zetten richting een plek in de Keuken Kampioen Divisie voor de belofteploeg van Feyenoord. Door corona speelde dat elftal echter al snel geen wedstrijden meer en werd besloten om Hendriks - net als veel van zijn ploeggenoten - het komend halfjaar te verhuren.

Gerelateerd nieuws
63 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 26 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 363 mensen actief, waarvan 93 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved