Hendriks opnieuw in Elftal van de Week Eerste Divisie

Hendriks opnieuw in Elftal van de Week Eerste Divisie

In zijn eerste weken bij NAC Breda maakt Ramon Hendriks grote indruk. Feyenoord verhuurde de verdediger afgelopen winter, omdat hij met Onder 21 door corona geen wedstrijden kon spelen. Vandaag ontving de negentienjarige Hendriks al voor de tweede keer een plek in het Keuken Kampioen Divisie Elftal van de Week.

Het Elftal van de Week is gebaseerd op de statistieken van Opta. Hendriks zette goede cijfers neer in de met 1-2 gewonnen wedstrijd tegen Telstar van dinsdagavond. Eerder verdiende hij ook al een plek in het elftal; toen na een goed optreden tegen Almere City (4-0 winst). In totaal speelde Hendriks tot dusver vijf wedstrijden namens de Bredase club.

Hendriks speelt sinds 2017 in de jeugdopleiding van Feyenoord, nadat hij werd overgenomen van FC Dordrecht. Dit seizoen moest Hendriks een belangrijke rol spelen in het Onder 21-elftal, dat door te promoveren een eerste stap kon zetten richting een plek in de Keuken Kampioen Divisie voor de belofteploeg van Feyenoord. Door corona speelde dat elftal echter al snel geen wedstrijden meer en werd besloten om Hendriks - net als veel van zijn ploeggenoten - het komend halfjaar te verhuren.

Lees meer over
Ramon Hendriks
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties