Marsman cijfermatig beste keeper uit historie Feyenoord

dinsdag 16 februari 2021 19:23 41.475 keer bekeken 237 reacties Pro Shots

De mannen van FRFC1908 hebben op basis van statistieken een top twaalf samen gesteld met de beste keepers uit de historie. In samenwerking met Feyenoord-statistieken expert Henk is daar een opvallende winnaar uitgekomen. Niemand minder dan Nick Marsman is de beste keeper die onder contract heeft gestaan bij Feyenoord.

De top twaalf is samengesteld op basis van het gemiddelde aantal tegendoelpunten dat een doelman om zijn oren heeft gekregen in de competitie. In totaal stonden er 42 keepers onder contract bij Feyenoord die minimaal vijftien wedstrijden hebben gespeeld. Brad Jones staat op de derde plek, Eddy Treijtel op de tweede plek en Nick Marsman is dus de winnaar.

''Hij heeft dit seizoen zestien wedstrijden gespeeld en er maar dertien tegen gekregen. Dat is een gemiddelde van 0,81. Voorlopig is Marsman de beste keeper van Feyenoord, maar hij moet het dit seizoen wel blijven waarmaken'', zegt Sven. ''In de top twaalf hebben we dus twee keepers die in de huidige selectie zitten, dat is veelbelovend voor de toekomst'', vult Alwin aan.

Gerelateerd nieuws
237 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 102 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75060 leden - Op dit moment zijn 605 mensen actief, waarvan 211 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved