Linssen: ''Misschien had ik in het begin te veel bewijsdrang''

Linssen: ''Misschien had ik in het begin te veel bewijsdrang''

Hoewel Feyenoord inmiddels over drie fitte spitsen beschikt, kreeg linksbuiten Bryan Linssen tegen Willem II opnieuw de voorkeur in de punt van de aanval. Dat vertrouwen betaalde hij uit met een doelpunt, een assist en een door hem afgedwongen strafschop die door Steven Berghuis benut werd. Na afloop bespreekt hij het contrast tussen zijn vorm in de eerste seizoenshelft en zijn vorm nu.

"Het is ook wel de voetballerij natuurlijk", reageert Linssen tegenover ESPN over het rare verloop van zijn seizoen. "Het is wel lekker: waar ik de eerste seizoenshelft mijn kansen niet afmaakte, gaan ze er op het moment wel in. Dan ziet de wereld er heel anders uit."

Ook op trainingen merkt Linssen dat verschil. "Ik moet eerlijk zeggen: ik train anders en misschien beter dan in de eerste seizoenshelft. Veel doeltreffender, veel zekerder in de afwerking. Eigenlijk gaat alles erin op dit moment, ook op trainingen. Misschien heb ik in het begin ook te veel bewijsdrang gehad naar mezelf toe."

Die uitspraak licht hij toe: "Je wil heel graag en soms te graag. Dan wil je er veel te veel voor doen, terwijl dat niet nodig is, of in ieder geval op een andere manier. Nu ben ik ook in m'n voetbal veel rustiger. Dat zie je denk ik ook wel. Ik sta op het goede moment op de goede plek. Dit was een prima goal", doelde hij op de 2-0 die hij kort na rust binnenkopte.

Lees meer over
Willem II Steven Berghuis Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties