Linssen: ''Misschien had ik in het begin te veel bewijsdrang''

zondag 14 februari 2021 16:52 33.030 keer bekeken 73 reacties Pro Shots

Hoewel Feyenoord inmiddels over drie fitte spitsen beschikt, kreeg linksbuiten Bryan Linssen tegen Willem II opnieuw de voorkeur in de punt van de aanval. Dat vertrouwen betaalde hij uit met een doelpunt, een assist en een door hem afgedwongen strafschop die door Steven Berghuis benut werd. Na afloop bespreekt hij het contrast tussen zijn vorm in de eerste seizoenshelft en zijn vorm nu.

"Het is ook wel de voetballerij natuurlijk", reageert Linssen tegenover ESPN over het rare verloop van zijn seizoen. "Het is wel lekker: waar ik de eerste seizoenshelft mijn kansen niet afmaakte, gaan ze er op het moment wel in. Dan ziet de wereld er heel anders uit."

Ook op trainingen merkt Linssen dat verschil. "Ik moet eerlijk zeggen: ik train anders en misschien beter dan in de eerste seizoenshelft. Veel doeltreffender, veel zekerder in de afwerking. Eigenlijk gaat alles erin op dit moment, ook op trainingen. Misschien heb ik in het begin ook te veel bewijsdrang gehad naar mezelf toe."

Die uitspraak licht hij toe: "Je wil heel graag en soms te graag. Dan wil je er veel te veel voor doen, terwijl dat niet nodig is, of in ieder geval op een andere manier. Nu ben ik ook in m'n voetbal veel rustiger. Dat zie je denk ik ook wel. Ik sta op het goede moment op de goede plek. Dit was een prima goal", doelde hij op de 2-0 die hij kort na rust binnenkopte.

Gerelateerd nieuws
73 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75058 leden - Op dit moment zijn 681 mensen actief, waarvan 227 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved