Berghuis: ''De staf kan laten zien wat we nu goed doen''

Berghuis: ''De staf kan laten zien wat we nu goed doen''

Met de 3-1 zege op PSV is het chagrijn na drie nederlagen op rij voor even verdwenen bij Feyenoord. De vraag is nu hoe de ploeg kan zorgen dat het dit elke week laat zien. Aanvoerder Steven Berghuis had daar na afloop van de wedstrijd wel een antwoord op.

In gesprek met de NOS liet Berghuis merken blij te zijn met zijn (prachtige) goal, maar nog meer met de overwinning die na een onrustige week zeer welkom was. Nu is het zaak om dat voort te zetten. "Hopelijk hebben we daarin vandaag een stap vooruit gezet", aldus de aanvoerder.

Op de vraag hoe Feyenoord dat wil voortzetten: "Dat is natuurlijk ook aan de staf. Ik denk dat je nu goed kan laten zien wat we zo goed doen, waardoor we zo'n wedstrijd nu wel naar ons toe trekken. Welke looplijnen we nu wel maken, welke sprints we nu wel trekken, welke goede ballen we nu wel geven. Als je dat te zien krijgt op beeld, krijg je daar een gevoel en geloof bij. Ik denk dat dat de manier is."

Lees meer over
PSV Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties