Linssen: ''Dan ben je wel opgelucht, zeker''

Linssen: ''Dan ben je wel opgelucht, zeker''

Dick Advocaat verraste voorafgaand aan de wedstrijd tegen PSV door Bryan Linssen als spits op te stellen. Linssen betaalde dat vertrouwen uit door kort voor rust de 3-0 binnen te schieten in de uiteindelijk met 3-1 gewonnen wedstrijd. Na een chaotische week heerst volgens de aanvaller vooral opluchting bij Feyenoord.

"Na drie nederlagen komt PSV, dat is niet lekker", begint Linssen na de wedstrijd tegenover ESPN. "Maar je moet maar één ding doen en dat is winnen. Dan ben je opgelucht dat het lukt ja, zeker." Een dag eerder kreeg Linssen zelf te horen dat hij de spits zou zijn. "Ik was verrast, ja. Zoals ik na Heracles al zei: na een goede invalbeurt geef ik de trainer weer een keuze erbij. Vandaag is die keuze op mij gevallen en ik denk dat dat wel goed heeft uitgepakt."

Zo was hij onder meer goed voor de derde treffer, die hij met een stiftje over doelman Yvon Mvogo heen legde. "Een spitsengoaltje denk ik", zo omschrijft hij het zelf. "Ik dacht dat ik buitenspel stond, daarom juichte ik niet echt. Je kan daar maar één ding doen: zorgen dat je langs de keeper komt. Dat kon hier bijna alleen maar met een chippie."

De hoop is dat met het goede resultaat tegen PSV ook de onrust wat afneemt, al werd die volgens Linssen door de media ook wel wat overdreven. "Uiteindelijk wordt het naar buiten altijd groter gemaakt dan het intern is. Iedereen gaat erover schrijven en praten en er wordt van een mug een olifant gemaakt. De trainer mag zeggen wat 'ie wil, ik trek me daar niet zo veel van aan. Wat daar is gezegd... Ik ben niet overal bij geweest. Het zal allemaal wel."

Lees meer over
PSV Dick Advocaat Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties