Berghuis geïrriteerd: ''Die stempel ben ik ook een beetje zat''

Berghuis geïrriteerd: ''Die stempel ben ik ook een beetje zat''

Na twee weken kon Steven Berghuis eindelijk weer eens met drie punten op zak voor de camera van ESPN verschijnen. Dat zou hem ook vrolijker moeten stemmen, maar op de opmerking dat hij hard gewerkt had reageerde hij geïrriteerd: "Heb je me niet gezien tegen Ajax?"

"Tegen Tagliafico? Tegen Wijndal?" reageerde Berghuis. "Ik ben die stempel ook wel een beetje zat. Je zegt dat ik hard heb gewerkt, maar dat doe ik elke wedstrijd."

Wel is de aanvoerder kritisch op zijn eigen bijdrage voorin, waar hij vandaag eindelijk weer wist te scoren. "Je moet leveren als aanvaller van Feyenoord. Ik stond al heel lang droog, dat is niet goed. In onze speelwijze staan de vleugelaanvallers best laag op het veld. Nu hielden we de eerste twee, drie passes in de ploeg, dat geeft de tijd om ons meters naar voren te brengen. Als je hem gelijk kwijt bent, kom je niet meer voorin."

Over de overwinning zelf: "Dit is heel belangrijk voor ons. Voor de club, voor het gevoel. Je kon hem al invullen als je deze ook verliest. Dan moet je straks weer naar Groningen en wordt het steeds moeilijker en moeilijker. Het is een fantastische overwinning. We hebben goed voor elkaar gevochten en toegeslagen in de counter."

Lees meer over
PSV Steven Berghuis ajax FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties