NAC-trainer Steijn bevestigt huur Azarkan

NAC-trainer Steijn bevestigt huur Azarkan

Marouan Azarkan gaat de stap maken naar NAC Breda. Al eerder werd daarover bericht, maar nu is het ook bevestigd door trainer Maurice Steijn. In gesprek met BN De Stem gaf hij aan Azarkan als een serieuze versterking te zien voor zijn ploeg.

"Gisteren heb ik met hem gesproken", vertelde Steijn aan de krant. "Hij mag verhuurd worden, omdat Feyenoord hem minuten wil laten maken. Ik ken hem uit het verleden. Hij is een vaardige buitenspeler, een type dat we niet hebben. We hebben een aantal jongens dat in de diepte kan spelen, maar hij is met name handig in de kleine ruimte."

Azarkan is bij NAC niet direct verzekerd van een basisplaats. "Azarkan wil graag minuten maken, maar we hebben hem niks beloofd. Ik heb gezegd: 'Je mag aansluiten en vecht het maar met de rest uit.' Hij zal de concurrentie aangaan. Het is een linksbuiten die op allebei de flanken kan spelen. Nee, niet in de spits."

Bij NAC wordt Azarkan ploeggenoot van de al eerder door Feyenoord verhuurde Ramon Hendriks. Verwacht wordt dat de huurdeal vandaag of anders uiterlijk maandag officieel bevestigd wordt.

Lees meer over
Maurice Steijn Marouan Azarkan Ramon Hendriks
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties