'Oud-Feyenoorders Chong en Zirkzee ronden huurtransfers af'

'Oud-Feyenoorders Chong en Zirkzee ronden huurtransfers af'

Manchester United heeft Tahith Chong de afgelopen zes maanden verhuurd aan Werder Bremen, maar aan de samenwerking komt eerder een einde. De Duitse club heeft de 21-jarige aanvaller niet meer nodig. De oud-Feyenoorder kwam niet meer in aanmerking voor speelminuten.

Club Brugge heeft snel geschakeld en Chong binnengehaald voor de rest van het seizoen. De aanvaller wordt ploeggenoot van oud-Feyenoorder Ruud Vormer en mag zich in Belgie gaan bewijzen. Chong heeft nog een contract tot medio 2022 bij Manchester United en gold in de jeugdopleiding van Feyenoord als één van de grootste talenten.

Oud-Feyenoorder Joshua Zirkzee maakt definitief de overstap naar Parma. De Italiaanse club huurt de speler tot het einde van het seizoen en heeft een optie tot koop bedongen. Wanneer Parma de talentvolle spits wil overnemen moet het 15 miljoen euro overmaken naar de Duitsers. Mocht dit gebeuren, dan strijkt Feyenoord volgens FeyenoordTM een solidariteitsbijdrage op van 75.000 euro.

Lees meer over
Tahith Chong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties