'Galatasaray en Feyenoord onderhandelen deze week verder'

'Galatasaray en Feyenoord onderhandelen deze week verder'

Feyenoord moet serieus rekening houden met een vertrek van Nicolai Jørgensen. De Deen staat in de concrete belangstelling van Galatasaray SK en willen de Feyenoorder dan ook graag overnemen. De onderhandelingen tussen de Rotterdammers en de Turkse club worden deze week hervat.

Journalist Salim Manav, die afgelopen zaterdag met het nieuws naar buiten kwam over de interesse van Galatasaray in Jørgensen, komt met meer details naar buiten. De 30-jarige spits kan en contract tekenen met een salaris van maar liefst twee miljoen euro. Feyenoord en Galatasaray SK moeten nog tot een akkoord komen.

Feyenoord wil Jørgensen alleen verkopen en ziet een verhuurperiode niet zitten. Trainer Dick Advocaat gaf vooraf de wedstrijd tegen AZ in gesprek met ESPN niet te rekenen op een vertrek. ''Als Feyenoord hem verkoopt, hoop ik dat een deel van het geld beschikbaar komt om iets anders te doen. Dan gaat er toch weer een spits weg. Laten we eerst maar afwachten wat er gaat gebeuren. Of het een thema is? Nee.''

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties