Linssen: ''Ik ben dertig en weet hoe de voetballerij werkt''

Linssen: ''Ik ben dertig en weet hoe de voetballerij werkt''

Bryan Linssen was belangrijk voor Feyenoord als invaller. De 30-jarige aanvaller kwam in de tweede helft in het veld en had niet veel tijd nodig om direct een doelpunt te maken. Linssen is blij dat hij zijn waarde voor de Rotterdammers heeft kunnen bewijzen.

''Ik zit de laatste weken op de bank, als je dan minuten kan maken moet je laten zien waar je toe in staat bent'', vertelt Linssen direct na de wedstrijd in gesprek met ESPN. ''Voor mij is dat vaak doelpunten maken en dat is wel fijn dat ik dat vandaag doe en dat het belangrijk was.''

Feyenoord begon zwak aan de wedstrijd. ''Ik had het vooraf wel verwacht omdat je een totaal andere wedstrijd speelt. Heracles speelde volgens mij geeneens met de beste elf. Het mag niet, maar je weet het van binnen al wel bijna.'' Linssen bracht wat gif in de wedstrijd en hoopt nu meer minuten te mogen spelen in het shirt van Feyenoord.

Na zijn hattrick vlak voor de winterstop had Linssen niet verwacht gepasseerd te worden. ''Ik ben daar eigenlijk best wel kalm mee omgegaan. Je baalt natuurlijk wel. Dick had bijna de hele eerste seizoenshelft een reden om mij te wisselen, maar na die hattrick had ik iets van: nu kan hij mij er niet uithalen en doet hij het wel. Dat was een beetje de omgekeerde wereld. Ik heb dat niet gezegd. Ik ben dertig en weet hoe de voetballerij werkt. Ik bedoel er niks geks mee. Ik zit ook niet bij de minste club. Niet piepen en keihard doorwerken en momenten zoals vandaag laten zien.''

Lees meer over
Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties