Fer: ''De drie punten zijn wel heel belangrijk''

woensdag 13 januari 2021 23:26 20.390 keer bekeken 125 reacties Pro Shots

Ook Leroy Fer zag dat Feyenoord geen goede wedstrijd speelde tegen PEC Zwolle. Toch wonnen de Rotterdammers wel met 1-0, door een goal van Luis Sinisterra. "Het was niet onze beste wedstrijd, dat voelden wij ook", zei Fer. "Maar de drie punten zijn wel heel belangrijk."

Voor de camera van ESPN is te zien dat Fer een bult op zijn hoofd heeft overgehouden aan een botsing met PEC Zwolle-speler Pelle Clement. De schade valt echter mee, verzekerde de middenvelder. "Ik was niet duizelig ofzo. Het ging gewoon goed."

De wedstrijd vatte Fer kort en treffend samen. "We creëerden veel te weinig. We speelden thuis en wilden en moesten winnen. Dat hebben we uiteindelijk wel gedaan, maar het was niet onze beste wedstrijd." Voor Fer zelf - die nog altijd bezig is ritme op te doen na zijn hamstringblessure - duurde die wedstrijd 87 minuten. "Ik heb heel lang niet drie wedstrijden in de week gespeeld, daarom haalde de trainer me eraf."

"Zondag wordt weer een zware wedstrijd", vervolgde hij, doelend op De Klassieker tegen Ajax. Dit jaar is die ontmoeting anders dan anders; Feyenoord staat na de zege op PEC op plek twee, erg dicht bij de Amsterdamse koploper. "In voorgaande wedstrijden stonden we heel ver van Ajax vandaan. Nu ga je er heel anders in. Ik denk dat het een open wedstrijd gaat worden. Je weet dat Ajax een sterke ploeg is, maar we staan niet voor niks zo dicht op ze."

Gerelateerd nieuws
125 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 39 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 145 mensen actief, waarvan 47 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved