Fer: ''De drie punten zijn wel heel belangrijk''

Fer: ''De drie punten zijn wel heel belangrijk''

Ook Leroy Fer zag dat Feyenoord geen goede wedstrijd speelde tegen PEC Zwolle. Toch wonnen de Rotterdammers wel met 1-0, door een goal van Luis Sinisterra. "Het was niet onze beste wedstrijd, dat voelden wij ook", zei Fer. "Maar de drie punten zijn wel heel belangrijk."

Voor de camera van ESPN is te zien dat Fer een bult op zijn hoofd heeft overgehouden aan een botsing met PEC Zwolle-speler Pelle Clement. De schade valt echter mee, verzekerde de middenvelder. "Ik was niet duizelig ofzo. Het ging gewoon goed."

De wedstrijd vatte Fer kort en treffend samen. "We creëerden veel te weinig. We speelden thuis en wilden en moesten winnen. Dat hebben we uiteindelijk wel gedaan, maar het was niet onze beste wedstrijd." Voor Fer zelf - die nog altijd bezig is ritme op te doen na zijn hamstringblessure - duurde die wedstrijd 87 minuten. "Ik heb heel lang niet drie wedstrijden in de week gespeeld, daarom haalde de trainer me eraf."

"Zondag wordt weer een zware wedstrijd", vervolgde hij, doelend op De Klassieker tegen Ajax. Dit jaar is die ontmoeting anders dan anders; Feyenoord staat na de zege op PEC op plek twee, erg dicht bij de Amsterdamse koploper. "In voorgaande wedstrijden stonden we heel ver van Ajax vandaan. Nu ga je er heel anders in. Ik denk dat het een open wedstrijd gaat worden. Je weet dat Ajax een sterke ploeg is, maar we staan niet voor niks zo dicht op ze."

Lees meer over
Luis Sinisterra ajax Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties