Fer: ''Dit is zeker goed voor het zelfvertrouwen''

zondag 10 januari 2021 15:42 26.870 keer bekeken 25 reacties Pro Shots

Voor Leroy Fer was de stadsderby tegen Sparta in twee opzichten mooi. Zijn ploeg won de wedstrijd met 0-2 en de middenvelder zelf stond voor het eerst dit jaar weer op het veld. "Het voelde als vanouds. Het was een zware wedstrijd, op kunstgras, maar ik voelde me goed."

"Het heeft altijd wat extra's", zegt Fer tegenover Feyenoord TV over de Rotterdamse derby. "Ik maakte het al mee in de jeugd: je wilde altijd winnen van Sparta. Het is de stadsderby en we moeten laten zien wie de club van Rotterdam is." Dat deed Feyenoord ook op Het Kasteel. "Bij vlagen hebben we goede kansen gecreëerd en we hebben goed verdedigd, weinig weggegeven. Het was de eerste wedstrijd na de break, dus we moesten er weer in komen. We hebben het goed afgesloten, met een goede overwinning."

Met de driepunter begint Feyenoord goed aan een drukke en belangrijke maand, waarin onder meer de toppers tegen Ajax en PSV en de wedstrijd tegen AZ op het programma staan. "Dit moeten we vasthouden", reageerde Fer. "Het was een belangrijke wedstrijd. Je weet dat Sparta een moeilijke tegenstander kan zijn en we komen nog heel wat sterkere tegenstanders tegen in januari, dus dit is zeker goed voor het zelfvertrouwen."

Gerelateerd nieuws
25 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 16 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 69 mensen actief, waarvan 37 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved