''Het zou heel knap zijn als ze die derde plek weten vast te houden''

zaterdag 9 januari 2021 19:26 43.290 keer bekeken 248 reacties Pro Shots

Feyenoord begint morgen met een uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam aan een belangrijke maand. De ploeg van Dick Advocaat werkt de toppers af tegen Ajax, PSV en AZ. Analisten Jan van Halst, Leonne Stentler en Aad de Mos blikken in gesprek met NUsport.nl vooruit.

''De hamvraag is: kan Lucas Pratto de hoge verwachtingen inlossen en Berghuis ondersteunen? Het zou zomaar kunnen dat Feyenoord straks wordt gelanceerd als ze de eerste topper tegen Ajax winnen'', vertelt De Mos. ''Feyenoord begint als de underdog aan de reeks toppers en vanuit die rol opereert Advocaat het beste.''

In de ogen van Jan van Halst is Feyenoord te afhankelijk van Steven Berghuis. "Dat klopt. Feyenoord bleek niet in staat om het grote aantal blessures op te vangen. Met alle beperkte middelen is de huidige derde plek zelfs een groot compliment waard. PSV en Ajax kunnen investeren, terwijl Feyenoord alleen maar pleisters kan plakken."

''Het is voor Advocaat fijn dat er nu weer mensen terugkomen, maar het blijft behelpen'', vult Stentler aan. ''Mark Diemers moet opeens volle bak spelen, terwijl hij eigenlijk voor de breedte is gehaald. Hetzelfde geldt voor Bryan Linssen, die lang de tijd nodig heeft gehad om op stoom te komen. Het zou heel knap van Feyenoord en Advocaat zijn als ze die derde plek weten vast te houden."

Gerelateerd nieuws
248 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 93 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 39 mensen actief, waarvan 42 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved